ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στη Move Better παρέχουμε φυσικοθεραπεία υψηλού επιπέδου, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και τα χέρια του θεραπευτή, αξιολογούμε τις δυσλειτουργίες στο σώμα και στην κίνηση του ασθενούς και επιλέγουμε τις κατάλληλες μεθόδους θεραπείας. Στόχος μας είναι η πλήρης λειτουργική αποκατάσταση και η συντομότερη επιστροφή στις δραστηριότητές του.

MISSION


Να προσφέρουμε μία μοναδική θεραπευτική εμπειρία για ένα σώμα χωρίς πόνο. Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στην πηγή του, να εξασφαλίζουμε σωστή λειτουργική αποκατάσταση και βέλτιστη απόδοση του ασθενούς.
Mission

VISION


Η κίνηση είναι πηγή ζωής. Ελευθερώνουμε την κίνηση για μία καλύτερη ζωή.
Vision

Η Μαρία Μαγγιώρου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της στο Γ.Ν.Α. Γεννηματάς και έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπεύτρια μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων στο ιατρείο Μόσχος Αποκατάσταση. Έχει εκτενή εμπειρία στη διαχείριση απλών αλλά και σύνθετων περιπτώσεων πόνου. Ο λόγος που ίδρυσε τη Move Better είναι η επιθυμία της να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ανακτήσουν μία ζωή γεμάτη κίνηση.

Μαρία Μαγγιώρου, Founder

Maria Magiorou Move Better Live Better